Τηλέφωνο: 2841343000, 2841066000 | Ραντεβού Ιατρείων: 2841066606, 2841343606 11:30 έως 14:30 |

Επιστημονική Δραστηριότητα Λοιπού Προσωπικού

Επιστημονική Δραστηριότητα Λοιπού Προσωπικού2022-05-09T11:19:42+00:00
  • Διοργάνωση της κα. Λαμπράκης Μαρίας, προϊσταμένης ΜΕΘ/ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, διαδικτυακής ημερίδας με τίτλο: “Δράσεις Ποιότητας Βελτίωσης και Αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας“. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Διοργάνωση της κα. Λαμπράκης Μαρίας και κα. Κασσωτάκης Άννας, νοσηλευτριών του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, επιστημονικής ημερίδας με τίτλο: “Αλκοόλ και Νέοι“. Η ημερίδα διεξείχθει στις 08 Μαρτίου 2019 στον Άγιο Νικόλαο. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Συμμετοχή της κα Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. και γραμματέας του Συμβουλίου Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με ειδίκευση στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Βιοηθική, στο 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας Επ’ Αρωγή 2018, το οποίο διεξήχθη στο Ρέθυμνο στις 11-12 Οκτωβρίου 2018. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Ερευνητική εργασία της κα Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. και γραμματέας του Συμβουλίου Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, η οποία παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Διημερίδας του Γ.Ν.Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο στις 5-6 Οκτωβρίου 2018, σχετικά με την Μέτρηση της Ποιότητας των Παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας που αφορά την Πιστοποίηση ISO την τριετία 2015-2017, για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Συμμετοχή της κα Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. και γραμματέας του Συμβουλίου Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με ειδίκευση στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Βιοηθική, στο EUROPEAN FORUM FOR PRIMARY CARE 2018 CRETE CONFERENCE, με την ερευνητική εργασία “Compassion fatigue and satisfaction in primary care nurses, its determinants and associations with resilience: Preliminary findings”. Το forum διεξήχθη στο Ηρακλειο Κρήτης στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2018, για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Συμμετοχή της κα Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. και γραμματέας του Συμβουλίου Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με ειδίκευση στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Βιοηθική, στο διεπιστημονικό συμπόσιο “Η ζωή πριν το θάνατο ΕΥΖΗΝ ΚΑΙ ΕΥ ΘΝΗΣΚΕΙΝ”, υπο την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο διεξήχθη στο Ηράκλειο στις 29/03-01/04/2018. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Συμμετοχή της κα Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. και γραμματέας του Συμβουλίου Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με ειδίκευση στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Βιοηθική, στο Εκπαιδευτικό Συνέδριο “Από την Εκπαίδευση και την Κατάρτιση στην Επαγγελματική Ζωή: Διεθνείς Τάσεις και Προοπτικές “, το οποίο διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 08-10 Δεκεμβρίου 2017. Οι εισηγήσεις της κας Λαμπράκης είναι στις σελίδες 54 και 71 αντίστοιχα του Βιβλίου Περιλήψεων και Προγράμματος. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Διοργάνωση της κα. Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, εκδήλωσης για την παρουσίαση των τελικών εργασιών του μαθήματος “Πρακτική Άσκηση στο Νοσοκομείο”. Η εκδήλωση διεξείχθει στις 07 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

  • Διοργάνωση της κα. Λαμπράκης Μαρίας, νοσηλεύτριας των Ε.Ι. του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, επιστημονικής ημερίδας με τίτλο: “Βιοηθική: Η ηθική της ζωής στην εποχή της βιοτεχνολογίας“. Η ημερίδα διεξείχθει στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στην Νεάπολη Λασιθίου. Για περισσότερα πατήστε εδώ.